A terroir hangjai

#9

Február 9-én egy gigantikus kóstolómenüvel várunk Benneteket, melyet a Michelin-csillagos Borkonyha souf chef-jei és ifjú titánjai, Lőrinc Sándor és Csertő Richárd álmodták meg közösen chef-ünkkel, Kiss O'shea Dániellel. A kóstolót kizárólag természetes borokkal kísérjük, úgyhogy lesz izgalom most is bőven!

A menü

Vargánya, szárított marhaszív
Hajdinás-zabos ropogós

Füstölt angolna, csicsóka
Kacsamáj, kacsamell, zöld alma
Marinált harcsa, savanyú káposzta
Sült téli zeller
Ferencesek hegyi gombateája
Fermentált répa, retek
Brezírozott vaddisznópofa, poréhagyma
A burgonya téli élete
Érlelt hátszín, retek, hagyma

Cékla, vörösáfonya, iró
Csipkebogyólekvár, tejkarmella, téli dió

Időpont: 2019. február 9.
Kezdés: 19:00
A vacsora hossza várhatóan 3 óra.
A vacsora díja: 28.500 Ft / fő. Ez teljes körűen tartalmazza a felszolgált ásványvizet, kávét, borokat és ételeket.

CSAK 14 FÉRŐHELY!

A kóstolón való részvétel előfeltétele a telefonon vagy e-mail-ben történő jelentkezés a következő elérhetőségeinken: +36 30 212 7288, info@benczebirtok.hu, illetve a kóstoló árának átutalással történő teljesítése.