Foglalási feltételek

Foglalási feltételek

Vendégházaink egész évben foglalhatók, minimum 2 éjszakás foglalásokat tudunk csak fogadni.

Amit a foglalási díj tartalmaz és nem tartalmaz

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melyet a helyszínen kell teljesíteni. A 18 éven aluliakra nem vonatkozik az idegen forgalmi adó.

A konyhákban található egy Nespresso kávéfőző, melyhez a kapszulákat mi adjuk, ezt a foglalási ár már tartalmazza.

Az árak nem tartalmaznak reggelit.

Az egy házban megszálló vendégek számától függetlenül a teljes házárat felszámítjuk. Kutyusok vendégházakban történő tartása engedélyezett, de külön díjat számítunk fel, melyről lentebb, a "Házi kedvencekre vonatkozó szabályzatban" tájékozódhatnak részletesebben.

A foglalás véglegesítése

Foglalását a szállás (vagy több vendégház foglalása esetén a szálláshelyek) teljes foglalási összegének kifizetése után tudjuk véglegesíteni, melyet előlegként a bankszámlánkra történő átutalással tudja teljesíteni.

Lemondási feltételek

3 héttel a szállás elfoglalása előtt még díjtalanul le lehet mondani a foglalást és mi visszautaljuk a foglaló teljes összegét. Ezután beérkező lemondás esetén már nem áll módunkban ezt megtenni.

Fizetési módok

A birtokon lehetőség van készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is fizetni.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályzat

Birtokunk alapvetően állatbarát, amely azt jelenti, hogy vendégeink a birtok teljes területére, a házak körüli teraszokra is bevihetik kedvenceiket, amennyiben azok jól megvannak a birtok kan vizslájával, Csetével. Csete nagyon barátságos és befogadó kutya, az elmúlt 3 év tapasztalata alapján nem szokott probléma lenni.

Más szabály vonatkozik a vendégházak belső tereire, ahova csak kutyát lehet bevinni a következő feltételek betartásával:

- A kutyus legfeljebb 20 kg testsúlyú.
- A vendég teljes felelősséget vállal a benntartásból következő anyagi károkért.
Éjszakánként és kedvencenként minden esetben 4000 Ft felárat számítunk fel.