Az első héjon erjesztett kísérletünk egy rég elfeledett szőlőfajtából. Három 330 literes dél-francia terracotta edényekben erjesztettük héjon 16 napig, majd pedig egy 250 literes tűzgránit edényben érleltük fél évig. Az érlelés során a bor teljesen letisztult és stabillá vált, innen töltöttük palackba derítetlenül, szűretlenül.
Verkostung
Légies és elegáns narancsbor, bársonyos tanninnal és a fajtára jellemző teljesen egyedi aromatikával, fűszerekkel.
Donec ornare felis quis nunc consequat hendrerit. Proin et volutpat turpis. Cras rutrum iaculis lorem et mattis. Aliquam erat volutpat. Pellentesque purus quam, sodales tincidunt iaculis in, consectetur sit amet augue. Donec dui sapien, volutpat eget hendrerit et, congue at erat. Donec pellentesque turpis non neque feugiat, in ornare massa elementum. Morbi vitae nisl vitae ante varius dapibus ut at arcu.